Liefs, Eline

Deze dagdromer kun je zeker ook wakker maken voor een mooie reis, het liefst naar een verre bestemming. Soms verlang ik naar een flinke cultuurshock, naar een wereld waar álles anders is.

Hopelijk mag ik jullie ook gaan ontmoeten. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Ik houd al heel mijn leven van bruiloften en trouwjurken (vaak hoor ik dat ik een te romantisch beeld over de liefde heb, maar op zo’n moment waan ik me gewoon even in een ‘andere wereld’). Voor mijn verjaardag kreeg ik een camera, en een nieuwe hobby werd geboren. Inmiddels veel ervaring rijker en 4 camera’s verder, en echt, wat blijft dit mooi werk. 
Naast mijn job als fotograaf werk ik parttime als verpleegkundige in het ziekenhuis, en ook dit is een prachtig om te doen. Mijn vrienden omschrijven mij als avontuurlijk, eerlijk, direct, zorgzaam, gevoelig, eigenwijs en impulsief.  

Dit ben ik, het gezicht achter Puurvastgelegd. Mijn naam is Eline en ik woon in de prachtige polder. Ik leg met veel liefde en passie de liefde vast. Hoe dat zo is gekomen? 

Dit ben ik, het gezicht achter Puurvastgelegd. Mijn naam is Eline en ik woon in de prachtige polder. Ik leg met veel liefde en passie de liefde vast. Hoe dat zo is gekomen? Ik houd al heel mijn leven van bruiloften en trouwjurken (vaak hoor ik dat ik een te romantisch beeld over de liefde heb, maar op zo’n moment waan ik me gewoon even in een ‘andere wereld’). Voor mijn verjaardag kreeg ik een camera, en een nieuwe hobby werd geboren. Inmiddels veel ervaring rijker en 4 camera’s verder, en echt, wat blijft dit mooi werk. 
Naast mijn job als fotograaf werk ik parttime als verpleegkundige in het ziekenhuis, en ook dit is een prachtig om te doen. Mijn vrienden omschrijven mij als avontuurlijk, eerlijk, direct, zorgzaam, gevoelig, eigenwijs en impulsief.  

Hi!

Over mij

Houd ontzettend van planten, maar ik vergeet ze altijd water te geven

Ben absoluut een gevoelsmens

Kan niet zonder fijne muziek

Kijk altijd in plaatjes. De foto zie ik dan al helemaal voor me op die ene mooie plek.

Loooooove vintage

Vind het niet erg om in de regen te lopen, maar dan wel zónder paraplu

Heb een zwak voor aardetinten en natuurlijke stoffen

Houd stiekem van d'tjes en t'tjes

Ik..

Feitjes over mij

Ik maak graag foto’s in het buitenland, omdat dit een gevoel van vrijheid geeft. Dit gevoel is lastig te omschrijven, en je zou het zelf moeten ervaren Die prachtige natuur, de grote oceanen en de enorme bergen… En als daar dan ook nog een prachtig koppel staat, is het plaatje af! Hoe klinkt dit? Hebben jullie er al zin in? Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een shoot in het buitenland. 

Mee op reis?

Iedereen verdient liefde. En ik vind het bijzonder dat ik de mogelijkheid heb om hieraan bij te dragen. Zo heb ik twee keer een maand vrijwilligerswerk gedaan in een vluchtelingenkamp op Lesbos. Prachtig, maar ook pittig werk om te doen. En je krijgt er zoveel voor terug! Ik ben blij dat ik soms het verschil kan maken door oprecht naar iemand te luisteren. Ook al heb je dat zelf misschien niet eens door. Ik ben mijn hart verloren in dit kamp. Bij deze lieve mensen, die onze hulp zo hard nodig hebben! En geloof mij, je komt als een ander mens terug. Contact me gerust als je hier meer over wilt weten! Lijkt me leuk. 

Iedereen verdient liefde

Vrijwilligerswerk

Wil je kennismaken?