Lovers

Weddings

Kies jouw bestemming

Met welk materiaal werk je?

Ik heb 2 keer de Sony A7 III. Eentje met de 50mm lens, en één met de 35mm lens. Zo hoef ik tussendoor geen lenzen te wisselen. 

Is het mogelijk om de originele RAW-bestanden ook te ontvangen?

Mijn stijl van bewerken is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Als mijn stijl van bewerken je aanspreekt, is dat ook één van de redenen dat je mij boekt. Daarom lever ik foto’s in kleur en zwart-wit, maar deel ik nooit RAW-bestanden.

Is het een goed idee om extra mensen mee te nemen tijdens de trouwreportage?

Het is voor mij makkelijker werken als er geen extra mensen bij zijn. Dit zorgt ook voor een betere connectie tussen koppel en fotograaf.

Hoeveel tijd kunnen we het beste inplannen voor een trouwreportage?

Reken op ongeveer 1,5 uur exclusief reistijd. Probeer het plannen van een shoot rond de middag in de volle zon te vermijden. En het is zeker de moeite waard om ook tijdens de zonsondergang nog heel even de tijd te nemen voor een paar foto’s in het mooiste licht:)

Wat moet ik aan?

Ik raad jullie aan om rustige kleding aan te doen. Een losse lange jurk, linnen bloesje, natuurlijke tinten… Ik zou geen kleding aan doen wat niet bij je past. Hou het gewoon lekker casual, niet te stijf!:) Een net overhemd zou ik bijvoorbeeld afraden. Kleuren die het altijd goed doen: roestbruin, olijfgroen, beige, en crème. Je ziet het al, dit zijn allemaal warme kleuren. Omdat mijn stijl warm is, is het essentieel om warme kleuren aan te doen. Vermijd grote teksten of prints. Ik geef jullie natuurlijk nog meer tips, en stuur gerust voorbeelden door, vind ik leuk. Er is echt niet veel nodig om jullie te laten shinen!

Maak je ook foto’s van gezinnen?

Ja dat doe ik zeker. Mijn website en portfolio zijn meer gericht op koppels en bruiloften, maar ik doe zeker ook familieshoots. Stuur gerust een berichtje voor meer info en tarieven.

Doe je ook preweddingshoots?

Ja dat doe ik zeker! Het is altijd handig om van tevoren zo’n shoot te doen, zodat jullie dan kunnen zien hoe ik werk. Ook kunnen we elkaar zo wat beter leren kennen natuurlijk. De foto’s van deze shoot kunnen ook goed gebruikt worden voor de trouwkaart. Je krijgt 20% korting op een preweddingshoot.

We vinden fotografie heel belangrijk en hebben op Pinterest voorbeelden van foto’s gevonden die we dolgraag zouden willen op onze dag.

Superleuk! Ideeën zijn altijd welkom. Ik kan niet beloven dat elk plaatje precies wordt nagedaan, want dat is niet mijn stijl van fotograferen. Je kunt ze ook van tevoren naar me sturen, dat mag altijd!

Moeten wij de fotograaf ook op de gastenlijst zetten?

Vaak is dat wel handig! Je hebt zoveel aan je hoofd, dat ik het begrijp dat je een fotograaf bijna vergeet bij het plannen van alles. Maar als ik in mijn pauze alles aan het back-uppen ben, is het wel fijn als er wat te eten is.

Veelgestelde vragen

Je bericht is ontvangen en ik zal hem binnen 48 uur beantwoorden.

Bedankt!

Welke shoot zou je graag willen doen en welke week schikt jou het beste?

Laat het weten in het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Direct een fotoshoot inplannen?