Tarieven beginnen vanaf €1.899,- voor 8 uur fotografie. Elk extra uur bedraagt  €150,-.

Elke bruiloftsreportage is inclusief:

> Een gezellig kennismakingsgesprek 
> Bestanden in HR in een persoonlijke online gallery
> Binnen een paar dagen een preview van jullie bruiloft 
>  20% korting op een preweddingshoot
> Reiskosten binnen Nederland
> Minialbumpje met een aantal foto's van de shoot

Meestal wordt er geboekt vanaf 8 uur, wil je minder uren? Dat kan ook zeker!

Weddings

Ik ben storytelling fotograaf. Dit houdt in dat het mijn passie is om pure beelden vast te leggen. Gewoon zoals jullie zijn. Zonder poespas. Volgens mij is het de bedoeling dat foto’s niet allemaal los van elkaar staan. Nee, foto’s vertellen als het goed is een verhaal. Júllie verhaal. Op een bruiloft ben ik voor jullie eigenlijk meer een gast, omdat ik vrij onzichtbaar aanwezig ben. Zo kan ik jullie dag het beste vastleggen in spontane momenten en emoties. Tijdens de fotoshoot geef ik natuurlijk af en toe wel wat aanwijzingen. Jullie voelen je op je gemak. Beloofd!

Werkwijze

Herinneringen vervagen, maar foto's kunnen generaties lang worden doorgegeven. 
Er is niets mooier dan de foto’s van jullie bruiloft te bekijken in een prachtig trouwalbum.
Een trouwalbum is een tastbare herinnering aan jullie mooiste dag. Zo beleef je de dag steeds weer opnieuw! En ook jullie familie zal het natuurlijk geweldig vinden. De albums zijn luxe en stevig, in het formaat 30x30. Er zijn veel soorten materialen en kleuren te kiezen. Vintage linnen, leer of velvet, alles is mogelijk! Ik ontwerp speciaal voor jullie een mooi trouwalbum met daarin alle dierbare momenten. Natuurlijk mogen jullie hier zelf ook nog dingen in wijzigen. Als het album helemaal naar wens is, wordt het verstuurd naar de leverancier. 

Bewaar jouw foto's in een album

Met welk materiaal werk je?

Ik heb 2 keer de Sony A7 III. Eentje met de 50mm lens, en één met de 35mm lens. Zo hoef ik tussendoor geen lenzen te wisselen. 

Is het mogelijk om de originele RAW-bestanden ook te ontvangen?

Mijn stijl van bewerken is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Als mijn stijl van bewerken je aanspreekt, is dat ook één van de redenen dat je mij boekt. Daarom lever ik foto’s in kleur en zwart-wit, maar deel ik nooit RAW-bestanden.

Is het een goed idee om extra mensen mee te nemen tijdens de trouwreportage?

Het is voor mij makkelijker werken als er geen extra mensen bij zijn. Dit zorgt ook voor een betere connectie tussen koppel en fotograaf.

Hoeveel tijd kunnen we het beste inplannen voor een trouwreportage?

Reken op ongeveer 1,5 uur exclusief reistijd. Probeer het plannen van een shoot rond de middag in de volle zon te vermijden. En het is zeker de moeite waard om ook tijdens de zonsondergang nog heel even de tijd te nemen voor een paar foto’s in het mooiste licht:)

Wat moet ik aan?

Ik raad jullie aan om rustige kleding aan te doen. Een losse lange jurk, linnen bloesje, natuurlijke tinten… Ik zou geen kleding aan doen wat niet bij je past. Hou het gewoon lekker casual, niet te stijf!:) Een net overhemd zou ik bijvoorbeeld afraden. Kleuren die het altijd goed doen: roestbruin, olijfgroen, beige, en crème. Je ziet het al, dit zijn allemaal warme kleuren. Omdat mijn stijl warm is, is het essentieel om warme kleuren aan te doen. Vermijd grote teksten of prints. Ik geef jullie natuurlijk nog meer tips, en stuur gerust voorbeelden door, vind ik leuk. Er is echt niet veel nodig om jullie te laten shinen!

Maak je ook foto’s van gezinnen?

Ja dat doe ik zeker. Mijn website en portfolio zijn meer gericht op koppels en bruiloften, maar ik doe zeker ook familieshoots. Stuur gerust een berichtje voor meer info en tarieven.

Doe je ook preweddingshoots?

Ja dat doe ik zeker! Het is altijd handig om van tevoren zo’n shoot te doen, zodat jullie dan kunnen zien hoe ik werk. Ook kunnen we elkaar zo wat beter leren kennen natuurlijk. De foto’s van deze shoot kunnen ook goed gebruikt worden voor de trouwkaart. Je krijgt 20% korting op een preweddingshoot.

We vinden fotografie heel belangrijk en hebben op Pinterest voorbeelden van foto’s gevonden die we dolgraag zouden willen op onze dag.

Superleuk! Ideeën zijn altijd welkom. Ik kan niet beloven dat elk plaatje precies wordt nagedaan, want dat is niet mijn stijl van fotograferen. Je kunt ze ook van tevoren naar me sturen, dat mag altijd!

Moeten wij de fotograaf ook op de gastenlijst zetten?

Vaak is dat wel handig! Je hebt zoveel aan je hoofd, dat ik het begrijp dat je een fotograaf bijna vergeet bij het plannen van alles. Maar als ik in mijn pauze alles aan het back-uppen ben, is het wel fijn als er wat te eten is.

Veelgestelde vragen

Je bericht is ontvangen en ik zal hem binnen 48 uur beantwoorden.

Bedankt!

Wil je mij als fotograaf op je bruiloft? 

Laat het me weten in het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ben je er klaar voor?