Favoriete shoots

Lieve woorden

Mart & Suzan

We hebben ontzettend genoten met Eline als fotograaf. Door de loveshoot die we voorafgaand aan de bruiloft met haar gedaan hebben, waren we helemaal op ons gemak. Eline zorgt ervoor dat het maken van de foto’s op de grote dag een plezier is, en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook dát is van de foto’s af te lezen. Het eindresultaat is meer dan geweldig, foto’s waar we jaren van gaan genieten en helemaal naar onze smaak!

Bastiaan & Marieke

Eline is een heel spontaan mens die je echt op je gemak laat voelen! Vanaf het begin hebben wij Eline als gezellig ervaren en als iemand die professioneel werkt. Tijdens de trouwshoot liet ze ons op ons gemak voelen, en gaf ze tips waardoor onze foto’s echt meer dan prachtig zijn geworden! We kijken er nog elke dag naar en gaan hier zeker nog jaren van genieten! Bij twijfel zeker Eline kiezen!

Gerjan & Ilse

Eline is een superfotografe! Foto's maken gaat heel spontaan en je voelt je al snel op je gemak. Overal ziet ze wel iets leuks in en ze let op alle details. Het resultaat van de foto's is sowieso fantastisch , en we kregen ze al snel binnen. Zeker een aanrader!

Joël & Femke

Eline is een super leuke en spontane meid. Door haar enthousiasme wordt je helemaal meegenomen in het moment. Overal ziet ze leuke plekjes en ze laat je weten hoe leuk jullie op de foto staan! Door kleine aanwijzingen zorgt ze ervoor dat je je ding kunt doen en dat je, tijdens het foto's maken, even helemaal in je eigen bubbel bent! Ook kiest ze mooie spontane foto's uit! Super snel resultaat gekregen met een hele mooie bewerking. Al je foto's lijken net een sprookje! Thanks Eline!

Edward & Marion

Eline was onze trouw fotograaf. Wij hebben haar ervaren als een fotograaf die ontzettend flexibel is! Er werd snel gereageerd op vragen die we hadden. Op de dag zelf gaf ze veel goede aanwijzingen en dat heeft gebracht dat we de allermooiste foto's hebben gekregen! We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Eline, nogmaals hartelijk bedankt!

Mick & Ellen

Eline is een goede fotograaf, ze heeft leuke ideeën en onwijs veel geduld. Onze kinderen wilde niet altijd wat wij zelf graag wilde, maar ondanks dat hebben we super gave foto's gekregen. Top!

Neem contact op

Een fotoshoot boeken? Ik heb er nu al zin in!